top of page

Caixa Guardaclaus Intel·ligent

Simplement posa la clau de l'immoble al seu interior i fixa la caixa a algun punt segur com pot ser el pom de porta, reixa, tanca .... Donar accés serà tan fàcil com autoritzar des del teu telèfon a obrir la caixa sense estar present, des d'on vulguis.

Control Remot

Sense Instal·lació

Segur i Resistent

Descarrega l’app gratuïta

visites i augmentant!

Caja Guarda llaves Electronica bluetooth Escout Europa smart phone airBnB apartamentos turisticos acceso a inmuebles sharing economy

Aplicació gratuita

escout app ekey access
  • Descarrega l'app gratuïta Ekey Access Escout

  • Proporcionar accés temporal o permanent

  • Notificacions d'usuari i advertències

  • Mapa per localitzar dispositius

  • Informe d'activitat i inventar

Sasha, Boston Terrier

"Amb Escout el meu passejador favorit ve a veure’m també quan el meu humà no està a casa. Escout m'ha canviat la vida!"

Sally Cobbs, Anfitriona AirBnB 

Llogo el meu apartament de la Costa des de fa un parell d'anys però jo visc a USA pel que el lliurament de les claus s'havia convertit en la pitjor part de l'experiència. Els inconvenients s'han acabat ja que els meus convidats quan arriben simplement obren el dispositiu i accedeixen sense més, a més jo sé en quin moment han entrat per la qual cosa puc fer-los una trucada de benvinguda. Genial!

Marta Gonzalez, Executiva

Sóc clienta de www.clintu.es doncs la meva vida professional no em deixa un minut per atendre els meus afers de casa, des que tinc el meu Escout sé exactament a quina hora entra la meva cleaner i a quina hora se'n va, ja no he de demanar favors a veïns per obrir la porta i em sento molt còmoda amb la meva clau sempre sota control. Molt fàcil d'utilitzar, el meu fill ja mai em perd les claus a l'escola ja que no se les endú

Sofia Ariza, Agent 

REMAX - API

"Una excel·lent solució professional si gestiones accés a cases compartides en exclusiva amb altres professionals. Ja havia treballat amb aquests dispositius a USA i per això no dubtis en provar Escout, he guanyat en quantitat de visites, no he tingut cap incidència ja que són fiables i segurs. El recomano a tots els companys professionals, és un avanç en la gestió. 

ELS NOSTRES CLIENTS OPINEN

logo guardatot transparent_edited
logo mypoppins
logo higuests
LOGO CLINTU
Logo_LookFind
Logo_EngelVolkers_2
Logo_RHProperties
Logo_Century21
Logo_Noteges_2
Logo_BestHouse
Logo_Alfa_2
Logo_Compracasa

CONFIEN EN NOSALTRES

Connecta els teus dispositius Escout a Internet amb el nostre WIFI-BLE 5.0 GATEWAY

bottom of page